Καλωσόρισμα από το ΔΣ του Συλλόγου

Αγαπητοί φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στο ιστολόγιο του Εξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Ονουφρίου Ακρωτηρίου του Δήμου Χανίων. Ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια επικοινωνίας με τους κατοίκους του Αγίου Ονουφρίου, ώστε να γνωριστούμε καλύτερα, να δούμε τι προβλήματα υπάρχουν και να συνεργαστούμε από κοινού για την επίλυσή τους . Στόχος είναι να βελτιώσουμε τη ζωή μας στην περιοχή μας και να τη χαιρόμαστε μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και τα παιδιά μας. Στην προσπάθειά μας αυτή, σας χρειαζόμαστε και σας θέλουμε μαζί μας σε ο,τι κάνουμε .

Το ιστολόγιο είναι υπό διαμόρφωση αλλά θέλαμε να είστε από την αρχή μαζί μας και σε αυτή την προσπάθεια . Έχουμε ανάγκη τις προτάσεις σας για τα θέματα του ιστολογίου και για ο,τι άλλο πιστεύετε οτι αξίζει και χρειάζεται να περιέχει .Με τη δική σας συμμετοχή και συνεργασία η επιτυχία της προσπάθειας είναι σίγουρη . Τώρα ο σύλλογος διαθέτει το δικό του e-mail (politistikos.agiou.onoufriou@gmail.com) στο οποίο μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας


Ευχαριστούμε,

Το νέο Δ.Σ του συλλόγου ,

Παπαδογιάννης Δημήτρης, Πρόεδρος
Μαριδάκη Μαρία, Αντιπρόεδρος
Καμαριτη Μαρία, Γραμματέας
Σπανουδάκης Μίλτος, Ταμίας
Κωστοπούλου Αρχοντούλα, Μέλος

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Απόσπασμα πρακτικού 2ης συνεδρίασης ΔΣ Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Ονουφρίου Ακρωτηρίου





Ημερομηνία :20 Ιουλίου , ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00


Θέμα 1ο : Ενημέρωση από τo απερχόμενο ΔΣ , για τα τρέχοντα θέματα του συλλόγου .

Θέμα 2ο : Προβλήματα του οικισμού και της ευρύτερης περιοχής του Αγίου Ονουφρίου .

Κατόπιν συζητήσεως σχετικά με τα τρέχοντα θέματα και προβλήματα του οικισμού αποφασίστηκε ομόφωνα :
  1. Η αποστολή επιστολών στο Δήμαρχο Χανίων Μ.Σκουλάκη , στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων , στο ΚΤΕΛ και στο Λιμενικό Ταμείο . (περιεχόμενο επιστολών : θέμα καυσίμων , κατάσταση οδικού δικτύου , δρομολόγια ΚΤΕΛ, κατάσταση κρηπιδώματος στο λιμανάκι του Αγίου Ονουφρίου )
  2. Η υποβολή ηλεκτρονικών αιτημάτων στο Δήμο Χανίων και στις αρμόδιες υπηρεσίες σχετικά με : τη δημιουργία χώρων πρασίνου , την τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων , την απομάκρυνση ογκωδών αντικειμένων , το κλάδεμα των δέντρων και τον καθαρισμό από τα ξερά χόρτα ,την αξιοποίηση του δημόσιο χώρου πίσω από την παιδική χαρά κ.α



Θέμα 3ο : Η γνωριμία του νέου ΔΣ με τους κατοίκους της περιοχής του Αγίου Ονουφρίου και η βελτίωση της επικοινωνίας με τους κατοίκους .



Κατόπιν συζητήσεως αποφασίστηκε : 
1) H αποστολή επιστολής γνωριμίας στους κατοίκους .

2)H δημιουργία ηλεκτρονικής διεύθυνσης .

3) Η δημιουργία ιστολογίου του συλλόγου .


Θέμα 4ο: To πρόβλημα της συγκέντρωσης μεγάλης ποσότητας ογκωδών αντικειμένων και του εξωράϊσμού της περιοχής .



Κατόπιν συζήτησης αποφασίστηκε η ανάρτηση ανακοίνωσης ζητώντας από τους κατοίκους να συμβάλουν στην προσπάθεια του συλλόγου να βελτιώσει την εικόνα που παρουσιάζει ο οικισμός και η ευρύτερη περιοχή του Αγίου Ονουφρίου και ζητώντας να επικοινωνούν με την αρμόδια υπηρεσία των ογκωδών του Δήμου στο τηλέφωνο που υπάρχει στην ανακοίνωση .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Χάρτης οικισμού Αγίου Ονούφριου