Καλωσόρισμα από το ΔΣ του Συλλόγου

Αγαπητοί φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στο ιστολόγιο του Εξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Ονουφρίου Ακρωτηρίου του Δήμου Χανίων. Ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια επικοινωνίας με τους κατοίκους του Αγίου Ονουφρίου, ώστε να γνωριστούμε καλύτερα, να δούμε τι προβλήματα υπάρχουν και να συνεργαστούμε από κοινού για την επίλυσή τους . Στόχος είναι να βελτιώσουμε τη ζωή μας στην περιοχή μας και να τη χαιρόμαστε μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και τα παιδιά μας. Στην προσπάθειά μας αυτή, σας χρειαζόμαστε και σας θέλουμε μαζί μας σε ο,τι κάνουμε .

Το ιστολόγιο είναι υπό διαμόρφωση αλλά θέλαμε να είστε από την αρχή μαζί μας και σε αυτή την προσπάθεια . Έχουμε ανάγκη τις προτάσεις σας για τα θέματα του ιστολογίου και για ο,τι άλλο πιστεύετε οτι αξίζει και χρειάζεται να περιέχει .Με τη δική σας συμμετοχή και συνεργασία η επιτυχία της προσπάθειας είναι σίγουρη . Τώρα ο σύλλογος διαθέτει το δικό του e-mail (politistikos.agiou.onoufriou@gmail.com) στο οποίο μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας


Ευχαριστούμε,

Το νέο Δ.Σ του συλλόγου ,

Παπαδογιάννης Δημήτρης, Πρόεδρος
Μαριδάκη Μαρία, Αντιπρόεδρος
Καμαριτη Μαρία, Γραμματέας
Σπανουδάκης Μίλτος, Ταμίας
Κωστοπούλου Αρχοντούλα, Μέλος

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων την Παρασκευή 2/9/11

Δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 2η του μηνός Σεπτεμβρίου 2011, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15.00, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΙΣ 02/09/2011

Θέματα που αφορούν τον Άγιο Ονούφριο:


33) Έγκριση παράτασης προθεσμίας του έργου «Κατασκευή γέφυρας στον Αγ. Ονούφριο» πρώην Δήμου Ακρωτηρίου

41) Εγκατάσταση σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας στη περιοχή Αγ. Ονουφρίου




Πηγή:  Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων την Παρασκευή 2/9/11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Χάρτης οικισμού Αγίου Ονούφριου