Καλωσόρισμα από το ΔΣ του Συλλόγου

Αγαπητοί φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στο ιστολόγιο του Εξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Ονουφρίου Ακρωτηρίου του Δήμου Χανίων. Ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια επικοινωνίας με τους κατοίκους του Αγίου Ονουφρίου, ώστε να γνωριστούμε καλύτερα, να δούμε τι προβλήματα υπάρχουν και να συνεργαστούμε από κοινού για την επίλυσή τους . Στόχος είναι να βελτιώσουμε τη ζωή μας στην περιοχή μας και να τη χαιρόμαστε μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και τα παιδιά μας. Στην προσπάθειά μας αυτή, σας χρειαζόμαστε και σας θέλουμε μαζί μας σε ο,τι κάνουμε .

Το ιστολόγιο είναι υπό διαμόρφωση αλλά θέλαμε να είστε από την αρχή μαζί μας και σε αυτή την προσπάθεια . Έχουμε ανάγκη τις προτάσεις σας για τα θέματα του ιστολογίου και για ο,τι άλλο πιστεύετε οτι αξίζει και χρειάζεται να περιέχει .Με τη δική σας συμμετοχή και συνεργασία η επιτυχία της προσπάθειας είναι σίγουρη . Τώρα ο σύλλογος διαθέτει το δικό του e-mail (politistikos.agiou.onoufriou@gmail.com) στο οποίο μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας


Ευχαριστούμε,

Το νέο Δ.Σ του συλλόγου ,

Παπαδογιάννης Δημήτρης, Πρόεδρος
Μαριδάκη Μαρία, Αντιπρόεδρος
Καμαριτη Μαρία, Γραμματέας
Σπανουδάκης Μίλτος, Ταμίας
Κωστοπούλου Αρχοντούλα, Μέλος

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΓ. ΟΝΟΥΦΡΙΟΥ



Στην περιοχή του οικισμού αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Αγίου Ονουφρίου παρατηρείται η καθυστέρηση στην αποκομιδή των ογκωδών αντικειμένων και των κλαδιών. Ο Δήμος και η αρμόδια υπηρεσία είναι ενήμεροι για το πρόβλημα και προσπαθούν για το καλύτερο .


Aπαιτείται όμως και η συνεργασία όλων των κατοίκων , για να το πετύχουμε .

Για αυτούς τους λόγους ο εξωραϊστικός και εκπολιτιστικός σύλλογος Αγίου Ονουφρίου προτείνει τα εξής και σας παρακαλεί για τα παρακάτω :


Με δεδομένους τους κινδύνους που εγκυμονεί η πολυήμερη παραμονή των σκουπιδιών στους δρόμους εντός και εκτός του οικισμού για την υγεία και την ασφαλή μετακίνηση των κατοίκων αλλά και για την καλύτερη εικόνα του οικισμού και της ευρύτερης περιοχής του Αγίου Ονουφρίου ,σας παρακαλούμε να μην αφήνετε ογκώδη αντικείμενα και κλαδιά γύρω από τους κάδους οποιαδήποτε μέρα και στιγμή . Πριν το κάνετε αυτό είναι απολύτως απαραίτητο να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με την αρμόδια υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου στο τηλέφωνο 2821341777 και να δηλώνετε ότι υπάρχει ανάγκη να αφήσετε στους κάδους τέτοιου είδους αντικείμενα και να ρωτήσετε για την προγραμματισμένη μέρα αποκομιδής τους από την περιοχή του Αγίου Ονουφρίου . Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε στον προγραμματισμό του Δήμου και να διατηρούμε την περιοχή μας καθαρή .




Πριν μεταφέρετε ,λοιπόν , ογκώδη αντικείμενα στον κοντινό σε σας κάδο επικοινωνήστε με το παραπάνω τηλέφωνο και κρατήστε τα αντικείμενα για λίγο ακόμα στο σπίτι σας μέχρι την προγραμματισμένη μέρα της αποκομιδής τους . Η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου διαβεβαίωσε το σύλλογο ότι αυτός θα είναι και ο καλύτερος τρόπος για την καλύτερη οργάνωση της αποκομιδής των αντικειμένων.




Έχουμε όλοι μερίδιο ευθύνης για την εικόνα των γεμάτων σκουπίδια δρόμων και μόνο όλοι μαζί με συνεργασία και συνεννόηση θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε την υπάρχουσα κατάσταση .

Στηριζόμαστε στη συνεργασία σας και μας είναι απολύτως απαραίτητη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Χάρτης οικισμού Αγίου Ονούφριου